Оголошено конкурс щодо обрання членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Оголошено конкурс щодо обрання членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відповідно до Положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2018 р. № 703 (https://cutt.ly/dmi7ZaA).

Прийом документів від претендентів триватиме до 22 липня 2021 року.

До складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти має увійти не менше одного представника з числа осіб, які працюють за основним місцем роботи у закладі вищої освіти державної форми власності; у закладі вищої освіти комунальної форми власності; у закладі вищої освіти приватної форми власності, а також дві особи з числа здобувачів вищої освіти першого або другого рівня.

Особа може бути висунута кандидатом у члени Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти суб’єктами, зазначеними у частині другій статті 19 Закону України «Про вищу освіту», або шляхом самовисування. В конкурсі можуть брати участь особи, які на момент подання документів для участі у конкурсі задовольняють кваліфікаційним вимогам. Просимо поінформувати працівників закладів вищої освіти та здобувачів вищої освіти першого або другого рівня. Для висування працівників представниками від закладів вищої освіти потрібне рішення вченої ради. Для висування здобувачів представниками від органів студентського самоврядування потрібне рішення засідання колегіального органу студентського
самоврядування.

Детальніше про умови конкурсу в ДОДАТКУ.