Вічна пам’ять

7 жовтня на 53-му році життя передчасно відійшов у вічність викладач кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 

ГЕЙКО ОРЕСТ ЯРОСЛАВОВИЧ  

Ректорат, профспілковий комітет, колектив кафедри військової підготовки глибоко сумують з приводу смерті колеги та висловлюють співчуття рідним і близьким покійного.

 

Довідково

Гейко Орест Ярославович народився 11 липня 1969 року в м. Івано-Франківськ. Закінчив середню школу № 11. Навчався у Івано-Франківському інституті нафти і газу, який закінчив з відзнакою у 1993 році та здобув кваліфікацію інженера-системотехніка. З 2001 року працював на посаді старшого викладача кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем факультету математики і інформатики Прикарпатського університету. З 2019 року – викладач кафедри військової підготовки ПНУ. Орест Ярославович був відмінним фахівцем. Його поважали студенти та колеги по роботі. Він мав значний практичний досвід у сфері інформаційних технологій. Невичерпна енергія, відданість розвиткові кафедри та університетові, вболівання за успіх молоді назавжди залишаться у наших серцях. Життєвий шлях і значні наукові напрацювання будуть прикладом для студентів і викладачів Прикарпатського університету.