На факультеті психології стартував новий проєкт «Ранок з психологом»

На факультеті психології днями стартував новий проєкт «Ранок з психологом». Його ініціатором виступила кафедра соціальної психології. Проєкт триватиме впродовж 2021/2022 навчального року. До участі в обговоренні важливих психологічних проблем запрошуються учнів старших класів ліцеїв та студентська молодь. 

У межах проєкту відбулися перші майстер-класи. Зокрема, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри соціальної психології, тренерка проєкту Галина Федоришин провела майстер-клас «*Self motivation або як не зупинятися і досягати результату*» з техніки підвищення самомотивації.

«Як успішно долати стрес або ефективні coping стратегії поведінки» учасникам проєкту розповіла кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри соціальної психології, тренерка проєкту Олександра Гринчук. У межах майстер-класу присутні досліджували свої copyng стратегії у реагуванні на проблемні ситуації, навчались більш конгруентних та ефективних copіng реакцій.

Заняття були інформативними, ресурсними, трансформуючими та творчими. Усі учасники ще раз переконалася, що не варто поспішати давати рекомендації і ділитися досвідом. Адже відповіді вже є всередині кожного з нас, – зазначають організатори проєкту, – потрібно лише створити креативне партнерське середовище. 

Психологічна майстерня «Ранок з психологом» на факультеті психології працює щосуботи з 11:00. Слідкуйте за анонсами на сторінках кафедр факультету психології https://ksp.pnu.edu.ua/  та в соціальних мережах: Facebook https://www.facebook.com/KSocps та Instagram https://www.instagram.com/kafedra_socialnoi_psyhology/

Запрошуємо охочих долучатись та віднаходити власні відповіді на запитання, які вас хвилюють!