У боях за Україну загинув студент Богдан Круглик

17 березня 2022 року на війні проти російського окупанта, у боях за Україну під Києвом загинув студент 4-го курсу заочної форми навчання спеціальності “Психологія” Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Богдан КРУГЛИК.

Круглик Богдан Юрійович, 1990 року народження, уродженець смт. Печеніжин Коломийського району. З початку Революції Гідності залишив все і поїхав до Києва відстоювати європейські цінності. Одним з перших добровольців пішов боронити кожний міліметр рідної землі з початком російської агресії на Сході України, пройшов Іловайський котел в складі добровольчого батальйону Торнадо, з 2016 року – боєць 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Своє життя за Україну поклав Володимир КУШЛИК, випускник Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (2020 року). Він загинув 7 березня від рук російських окупантів.  Калушанину  Володимиру Кушлику було лише 25. Відразу після початку повномасштабного нападу росії пішов добровольцем у 10-у гірсько-штурмову бригаду. Брав активну участь у Революції Гідності та АТО/ООС.

Університетська спільнота висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих захисників. 

Вічна пам’ять і низький уклін нашим Героям!

Герої не вмирають!!!