Міжнародна співпраця: науковиця Леся Данилюк прочитала цикл лекцій польським студентам

Доцент кафедри трудового, екологічного та аграрного права, кандидатка юридичних наук, доцентка Леся  Данилюк провела у форматі онлайн цикл лекцій у межах навчальної дисципліни «Legal Protection of the Environment in Ukraine and the EU» (Правова охорона довкілля в Україні та ЄС) для студентів Краківської Академії імені Анджея Фрича Моджевського (м. Краків, Республіка Польща). Зазначимо, що проведення занять здійснювалося в межах Договору про співпрацю між Навчально-науковим юридичним інститутом Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Краківською Академією імені Анджея Фрича Моджевського.

Тривалість лекційного курсу становила 10 академічних годин. Слухачами були студенти спеціальностей право та міжнародний бізнес. На лекціях обговорювалися джерела, принципи правової охорони довкілля та правові основи управління в сфері охорони довкілля в Україні та ЄС, проблеми правової охорони біорізноманіття, лісів, вод і поводження з відходами в Україні та ЄС. 

Відповідне міжнародне співробітництво має двосторонній характер. Зокрема, варто зауважити, що польські колеги впродовж травня–червня читали лекції майбутнім юристам Прикарпатського університету.