Аспірантка Юридичного інституту виграла стипендію на стажування в Німеччині

Аспірантка 3 року навчання за напрямом “Право” Наталя Кисилиця отримала стипендію на проходження стажування від Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU) в одному із університетів Німеччини. Така можливість стала завдяки організації Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU), яка цьогоріч виділила 30 стипендій для українських науковців, котрі проводять дослідження у сфері навколишнього природного середовища.

Відрадно зазначити, що за результатами відбору, який проводився на основі проекту дослідження та співбесіди, наша аспірантка Навчально-наукового інституту мистецтв Наталя Кисилиця стала стипендіаткою та отримала можливість пройти 6-ти місячне стажування (з вересня 2022 року по лютий 2023 року) в Інституту енергетичного, екологічного та морського права Ґрайфсвальдського університету (Universität Greifswald Lehrstuhl für Öffentliches Recht, insb. Verwaltungs- und Umweltrecht Institut für Energie-, Umwelt- und Seerecht (IfEUS)). Під час стажування Наталя Кисилиця досліджуватиме питання припинення права оренди землі у контексті порушення принципів сталого використання земельних ресурсів.

Зазначимо, що Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU) є однією з найбільших екологічних фундацій Європи, яка дозволяє молодим науковцям підвищити кваліфікацію у сфері охорони навколишнього середовища та збереження природи.