Студентка Яніна Пучко – призерка всеукраїнського конкурсу есе про відбудову України

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Політологія. Національна безпека» факультету історії, політології і міжнародних відносин ПНУ Яніна Пучко стала призеркою Всеукраїнського конкурсу есе про відбудову України. Робота Яніни була визнана однією з кращих серед 63 текстів, надісланих учасниками.

У своєму есе «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання», яке є самостійною авторською роботою, Яніна Пучко, зокрема, виділила чотири основні проблеми, вирішення яких має суттєво вплинути на загальний розвиток і процвітання України: рішуче подолання корупції; зміни до кадрового забезпечення державних управлінців та службовців; вклад у покращення умов працівників екстрених служб та критичної інфраструктури; відбудова зруйнованих й будівництво нових помешкань для українців. Відповідно, до кожного з цих пунктів прописано зміст проблеми, альтернативу її вирішення, зміни та результат.

Зазначимо, що конкурс есе та аналітичних статей «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» проводила громадська організація «Стратегічна візія». Його мета – показати бачення молодими фахівцями головних напрямів та шляхів відбудови України після війни у різних галузях: від економіки до ментального здоров’я.

 Роботи учасників можна переглянути за посиланням- https://konkurs.sv.org.ua/