Студенти університету взяли участь у німецько-польсько-українському проєкті „Poetry Slam“

Група студентів-міжнародників та факультету іноземних мов Прикарпатського університету на чолі із завідувачкою кафедри іноземних мов і перекладу, письменницею Марією Ткачівською днями взяла участь у німецько-польсько-українському проекті „Poetry Slam“, який проходив у польському місті Ополе. Учасники брали участь у заходу на запрошення Дому німецько-польської співпраці. Проєкт проходив у рамках програми молодіжного обміну за підтримки Німецько-Польської молодіжної служби та Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Вроцлаві.

Студенти мали можливість упродовж кількох днів співпрацювати з креативною молоддю Польщі та Німеччини й отримати особливий досвід участі в поетичних слемах та майстер-класах з творчого письма, навчалися висловлювати в літературній формі власні роздуми, а також мали унікальну нагоду отримувати поради від чемпіона Польщі з поетичного слему Войцеха Кобаса.

Семінари проводили –  Wojciech Kobus – чемпіон польського поетичного слему й представник Польщі на міжнародних конкурсах та Даґмара Свєрковська – молода науковиця, докторантка, пристрасна любителька поетичного слему, яка роками веде майстер-класи з творчого письма.

Наприкінці проєкту учасники презентували на сцені перед організаторами, місцевими правлінцями та жителями міста власні тексти. Як зазначили студенти така поїздка стала для них потрібним досвідом, збагатила знаннями, а також подарувала нових друзів та приємні враження.