Студенти університету на Посвяті зібрали 110 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

Цьогорічну посвяту у першокурсники, за ініціативи студентського профкому, наші студенти провели в рамках благодійної акції присвяченої збору коштів на підтримку ЗСУ. На благодійній «Посвяті в студенти», що проходила 29 вересня у внутрішньому дворику Прикарпатського університету, студенти зібрали 110 тисяч гривень, які будуть спрямовані на потреби військових частин, у яких воюють студенти і викладачі ПНУ. Усі кошти передано франківському Координаційному центру #SaveUkraineNow(SUN).

«Посвяту в студенти» ми проводимо традиційно щороку, як правило це вечірка, знайомство та спілкування,  –  розповідає організатор, голова Профкому студентів та аспірантів ПНУ Назарій Дюк.  – Цього року ми змінили формат та зібралися для благодійної справи – підтримати наших військових ЗСУ, та показати, що об’єднавши наші зусилля, ми можемо зробити багато».

На святі виступали відомі івано-франківські діджеї, музиканти та гурти. У #SaveUkraineNow(SUN) зазначили, що усі кошти буде спрямовано на придбання засобів зв’язку для військових.