На факультеті психології провели благодійну інтелектуальну гру “Брейн-ринг”

Днями на факультеті психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася благодійна інтелектуальна гра “Брейн-ринг” з зоопсихології та порівняльної психології. Метою заходу став збір коштів  для хворих діток Прикарпаття та воїнів ЗСУ. Організатори –  кафедра загальної і клінічної психології та студентський профком університету.

“Упродовж трьох днів змагалися команди  8-ми груп студентів-першокурсників спеціальності “Психологія”.  Вразила мотивація і витримка  студентів під час фінальної гри, адже довелося її проводити у сховищі через повітряну тривогу. І вони не лише гідно змагалися, а й всі разом виконували українські народні пісні. Нашу націю ніхто і ніщо не зламає!” – зазначила організаторка заходу, доцент Мирослава Кулеша-Любінець.

Формат інтелектуальної гри “Брейн-ринг” вимагав швидкої відповіді учасників і широкий кругозір, адже питання були про тварин в історії, політиці, народній творчості та психології.
До гри були залучені 48 студентів восьми груп. У підсумку  всі учасники фінальної гри отримали грамоти з призовими місцями, а саме : команда “Афаліни” (група ПС-12) – 1 місце; команда “Звірополіс” (група ПС-16) – 2 місце; команда “HomoSapiens” (група  ПС-13) – 3 місце;  команда “Фенікс” (група ПСр-12) – 3 місце.

“Перший раз наша група працювала в команді, ми згуртовано виборювали перемогу, ми раді були підвищити рівень знань та познайомитись з активними студентами нашого факультету. Головне не перемога, а участь” – ділиться враженнями студентка Прикарпатського Анастасія Боєчко.

На зібрані благодійні кошти будуть закуплені подарунки на Різдвяні свята для хворих дітей двох Івано-Франківських дитячих лікарень, а також матеріали для “теплих” листівок  воїнам ЗСУ.