Вічна пам’ять!

У час Різдва 2023 р. на 80-му році життя зупинилося серце викладача Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», кандидата медичних наук, доцента, спеціаліста вищої категорії Анісії Володимирівни Воробель.

Ректорат, профспілковий комітет, колектив коледжу глибоко сумують з приводу смерті колеги й висловлюють співчуття рідним і близьким покійної.

Анісія Володимирівна Воробель народилась 15 серпня 1943 року в місті Івано-Франківськ. У 1966 році закінчила Івано-Франківський державний медичний інститут за спеціальністю «Лікар-лікувальник». У 1980 році при Київському науково-дослідному інституті гематології захистила кандидатську дисертацію на тему «Каллікреїн-кінінова система при внутрішньосудинному гемолізі». У 1996 році отримала вчене звання доцента. З 2001 року працювала доцентом кафедри анатомії і фізіології людини та тварин Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». З 2015 року викладала дисципліни «Основи медичних знань» і «Захист Вітчизни» в Івано-Франківському фаховому коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.