Відбувся практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

3 лютого на базі кафедри хімії середовища та хімічної освіти відбувся практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. У етапі взяли участь 35 учасників  – учнів та учениць 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області.

Олімпіаду організовано Міністерством освіти і науки України, Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. 

Метою проведення є пошук, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді в галузі природничих наук. Учні мали можливість попрацювати в хімічних лабораторіях кафедри: готували розчини, проводили якісний та кількісний аналіз, здійснювали відповідні розрахунки та обробку результатів експерименту. 

З офіційними результатами практичного туру можна ознайомитися на Івано-Франківського обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти за покликанням: https://www.ippo.if.ua/index.php/component/content/article/82-uncategorised/2625-pidsumkovi-protokoly-iii-etapu-vseukrainskykh-olimpiad-2022-2023