Вітаємо обране керівництво студентського сенату – Блок Вікторії Лялюк!

Сьогодні за результатами голосування на виборчих дільницях університету було обрано керівництво студентського сенату. А напередоні голосування, 13 березня, відбулась конференція студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Під час конференції було оновлено склад Центральної студентської виборчої комісії; обрано делегатів з числа здобувачів вищої освіти до складу Вченої ради університету; внесено зміни до положення про студентське самоврядування; схвалено звіт т.в.о. голови студентського сенату Вікторії Лялюк за період перебування на посаді 31.12.2021 – 13.03.2023 рр.; представлено програми двох блоків-кандидата на головування у сенаті, які були зареєстровані ЦСВК, та проведено дебати.

До конференції студентів долучився та взяв участь в обговоренні ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда.

Сьогодні за результатами голосування на виборчих дільницях університету було обрано керівництво студентського сенату – Блок Вікторії Лялюк.

В голосуванні взяли участь 1336 студентів.

Результати голосування:
Блок Вікторії Лялюк – 893
Блок Івана Мельника – 379
Утрималось – 63
Зіпсовані бюлетені – 1

“Вітаємо обране керівництво студентського сенату! Бажаємо плідної та успішної праці на університетській ниві. Ми пишаємося нашими студентами і вкотре переконуємося, що кожен має свою особливість і прикладає чимало зусиль та старань, щоб добитися хороших результатів у тій чи іншій сфері. Успіхів і реалізації цікавих ідей та проєктів!”, – зазначив у вітальному слові ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда.