У Прикарпатському університеті пройшов благодійний турнір з бадмінтону

3 травня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника завершився благодійний турнір з бадмінтону серед студентів та викладачів. Благодійний внесок від команди викладачів – 500 грн, команди студентів – 300 грн.

На початку турніру з вітальним словом до команд та присутніх звернувся ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда: “Ми маємо чудову нагоду познайомитися з одним із найцікавіших видів спорту – бадмінтоном. Цей вид спорту є дуже швидкісним, цікавим та корисним. Сьогодні, як ніколи, не потрібно забувати допомагати нашим ЗСУ, які захищають наш тил, тому цей турнір в першу чергу є благодійним, який наблизить нашу спільну перемогу.  Успіхів!”, – 

Участь у змаганнях взяли 10 команд.

Перемогу здобули команда “Воланчики”, які показали свою швидкість та майстерність у бадмінтоні. Друге місце зайняла команда “Прайм”. Третє – “Рюриковичі”.

Завдяки проведеному турніру вдалося зібрати 3 600 гривень, які спрямовані на потреби Збройних Сил України у координаційний центр допомоги батальйонам Прикарпаття на передовій.