Триває реєстрація на серію тренінгів «Антикризовий менеджмент в територіальних громадах»

Науковці кафедри управління та бізнес-адміністрування Прикарпатського національного університету залучені до реалізації проєкту Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це дев’ятирічна програма, яка впроваджується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

DOBRE розпочав свою роботу в 2016 році і відтоді допомагає об’єднаним громадам скористатися можливостями та подолати виклики, пов’язані з децентралізацією. З вторгненням російської федерації перед громадами постало багато нових викликів, які вимагають нових навичок управління в умовах ризиків та невизначеності.

Малопольська школа публічної адміністрації при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK) та кафедра управління та бізнес-адміністрування Прикарпатського національного університету проводить серію тренінгів для представників об’єднаних територіальних громад щодо антикризового менеджменту та ефективних підходів до управління в поточних умовах. В період з 18.07 по 24.08 буде проведено 10 вебінарів.

Кожен з учасників отримає сертифікат про підвищення кваліфікації.

Реєстрація за посиланням: https://msap.uek.krakow.pl/en/projekty/projects/dobre-overview/dobre-application-form/