Відбувся благодійний турнір з волейболу!

Сьогодні у спортивному залі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся благодійний турнір з волейболу серед працівників університету.

У змаганнях прийняли участь 5 команд: факультет фізичного виховання і спорту, кафедра фізичного виховання, фізико-технічний факультет, факультет математики та інформатики, Івано-Франківський коледж, а також поодинокі представники економічного, педагогічного та  факультету іноземних мов, адміністративно-господарської частини.

Протягом всього ігрового дня зберігалася інтрига за найвищі нагороди, адже грали за коловою системою змагань. Тому у останній грі став відомий «срібний» та «бронзовий» факультети.

Лідер турніру – факультет фізичного виховання та спорту (11 очок).

Друге місце – факультет математики та інформатики (9 очок).

Бронза у команди фізико-технічного факультету (5 очок).

Учасників змагань привітали та нагородили організатори заходу – директор спортивного клубу «Наука» Степан Хопта, голова профкому працівників Василь Климончук та декан факультету фізичного виховання і спорту Ярослав Яців.

Всі кошти, які зібрали учасники благодійного турніру (близько 10 тис. грн) буде перераховано на потреби 79 Таврійської бригади.

Ми безмежно вдячні кожному, хто долучився до нас сьогодні. Вічна шана і подяка Героям – нашим захисникам!