Вручення дипломів фахового молодшого бакалавра спеціальності “Туризм”

22 лютого в Івано-Франківському фаховому коледжі ПНУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2024 року спеціальності «Туризм». Це справді важлива подія в житті кожного здобувача освіти, адже позаду всі заліки, іспити та відкриваються нові можливості для досягнення нових звершень.

Цьогоріч наші випускники отримали диплом фахового молодшого бакалавра за професійною кваліфікацією «фахівець з туристичного обслуговування, фахівець з готельного обслуговування, фахівець з ресторанної справи».

З вітальними словами виступили: директор Івано-Франківського фахового коледжу – Юрій Москаленко, завідувачка юридичного відділення – Іванна Наконечна, голова циклової комісії спеціальності «Туризм» Елла Вольвин, викладач та куратор групи – Роксолана Гушул. Було сказано багато побажань та настанов, адже отримання диплому – це важливий крок у професійне майбутнє. Також на урочистій події була присутня стейкхолдер Наталія Гільтайчук – начальник відділу по роботі з персоналом ТОВ «Фірма Надія», яка побажала здобувачам фахової передвищої освіти завжди визначати перед собою високі цілі та реалізовувати їх, не боятись пробувати щось нове у житті, адже невдача – це теж досвід.

Випускники подякували керівництву коледжу, викладачам за отримані теоретичні знання, практичний досвід.

Вітаємо випускників із завершенням важливого етапу в професійному житті, карʼєрного росту, підвищення професійної реалізації у навчанні, також наснаги та досягнення планів у майбутньому під мирним українським небом! Слава Україні!