Оголошено І Всеукраїнський учнівський конкурс бізнес-проєктів для учнів 10-11класів

Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування факультету управління, Регіональний акселератор інновацій, технологій та стартапів у Івано-Франківській області в межах міжнародного проєкту REGINNA 4.0. оголошує І Всеукраїнський учнівський конкурс бізнес-проєктів для учнів 10-11класів.

Мета конкурсу – полягає у сприянні розвитку підприємницького потенціалу серед учнів, стимулюванні їхнього креативного мислення, інноваційних здібностей та командної роботи.

Для участі в конкурсі запрошуються команди-учасники у складі 1-3 особи.

І етап: 1 березня – 1 травня 2024 року.

Учасники подають заявку на участь, опис бізнес-проєкту (текстову частину) на електронну адресу: kmba@pnu.edu.ua.

II етап: 1 травня – 10 травня 2024 року. Розгляд та експертиза проєктів.

III етап: участь у міжнародній літній школі з розвитку інноваційних стартапів. Фінал конкурсу буде проведено у змішаному форматі (онлайн та офлайн).

Переможцями стануть команди, які добре розуміють ринок, на який вони хочуть вийти зі своїм проєктом та наводять достатньо доказів під час обґрунтування потенційного успіху майбутнього бізнесу і дійсно вірять у свій проєкт.

Конкурсанти також матимуть можливість проходити навчання в онлайн-хакатоні у квітні.

Кращі бізнес-проєкти зможуть брати участь у міжнародній літній школі з розвитку інноваційних стартапів.

Переможці отримують фінансову підтримку та цінні подарунки.

Довідки за тел.: (050) 562-87-64 – Томашевська Антоніна Василівна, к.е.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування. Деталі за посиланням http://surl.li/rbfeh.