Відбулися підготовчі курси в Івано-Франківському фаховому коледжі

Цьогоріч підготовчі курси розпочали свою роботу 9 березня на базі нового Навчально- наукового центру професійної кар’єри та освіти впродовж життя. Новостворений Навчально-науковий центр професійної кар’єри та освіти впродовж життя (директор – професор Михайло Нагорняк) запросив на навчання на чотиримісячних підготовчих курсах випускників 9-их класів закладів загальної середньої освіти, які готуються до вступу в Івано-Франківський фаховий коледж у 2024 році. 81 слухач проходитиме курсову підготовку з предметів «Українська мова», «Математика», «Рисунок». Навчання забезпечуватимуть провідні викладачі кафедр коледжу та університету.

У суботу, 9 березня, керівництво центру провело зустріч зі слухачами курсів та їх батьками.

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор Навчально-наукового центру професійної кар’єри та освіти впродовж життя доктор політичних наук, професор Михайло Нагорняк: “Сучасні методи навчання, індивідуальний підхід до кожного слухача на заняттях з року в рік підвищують популярність підготовчих курсів серед випускників шкіл нашого регіону і не тільки. Адже отримані знання – це теж своєрідна зброя на шляху до здійснення мрій. Сьогодні, коли країна відважно бореться з окупантом, ій потрібні кваліфіковані фахівці, щоб уже в найближчій перспективі відновити втрачений потенціал у всіх важливих сферах життя. Майбутнє України за вами, наші юні друзі, тому бажаємо вам творчої наснаги, наполегливості, плідного навчання. Нехай підготовчі курси, слухачами яких ви стали, розкриють ваші креативні здібності, принесуть очікуваний результат”.

Методист Наталія Барложецька ознайомила присутніх із графіком навчання на підготовчих курсах, розкладом занять та особливостями проведення підсумкового тестування слухачів.