Доцентка університету стала експерткою з акредитації освітніх програм НАЗЯВО

26 березня кандидат економічних наук, доцент, доцентка кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Прикарпатського національного університету Ірина Мендела була затверджена експертом з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Доцентка своїм досвідом і знаннями зможе допомогти у вирішенні ключових проблем і покращенні освітньої системи. Її мета – не лише долучитися до оцінки та акредитації програм, але й сприяти розвитку інноваційних методів навчання та стимулюванню викладацького та студентського потенціалу. Вона стала частиною команди фахівців, які працюють над створенням освітніх програм, спрямованих на формування конкурентоспроможних фахівців, здатних вирішувати сучасні виклики суспільства.

“Для мене надзвичайно важливо підвищення якості освіти для майбутніх поколінь”, – підкреслює кандидат економічних наук, доцент, доцентка кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Прикарпатського національного університету Ірина Мендела.

Місія Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти полягає в каталізації позитивних змін у вищій освіті та формуванні культури її якості.

Вітаємо нашу доцентку у команді експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти! Бажаємо, щоб кожен крок у напрямку підвищення якості вищої освіти відзначався не лише професійністю, але й вірою в потенціал кожного студента та готовністю до постійного вдосконалення.