ПНУ пропонує нові підходи до підвищення ефективності інноваційних та інвестиційних процесів в регіоні

Прикарпатський національний університет веде системну роботу у межах одної з трьох місій стратегічного розвитку, а саме — сприяння розвитку регіону.

Сьогодні, 2 квітня, відбулась зустріч ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди з сільським головою Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області Миколою Медведем.

У розмові також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Руслан Запухляк, директорка Проєктно-освітнього центру ПНУ “Агенти змін”, доцентка кафедри фінансів економічного факультету Світлана Кропельницька, директор наукового парку “Прикарпатський університет” Роман Бубна, начальник відділу економіки, інвестицій та зовнішніх зв’язків Світлана Гелин. Сторони обговорили та підписали угоду про співпрацю.

Основними завданнями співпраці є робота щодо підготовки університетом необхідних громаді фахівців. Також йшлося про розробку спільних наукових і дослідних ініціатив, проведення досліджень, надання консультаційних послуг, кооперацію у впроваджені інновацій.

Окремо акцентувалася увага на організації та проведенні сертифікатних тренінгів, консультаційно-інформаційних та інших заходів щодо підвищення кваліфікації представників з проєктної та інших видів діяльності на базі АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ.