Зазирнули собі і студентам в тарілку

Сьогодні в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася нарада, на якій обговорювали питання щодо покращення якості харчування в університетських їдальнях. За участю ректора Ігоря Цепенди, проректора з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Ярослава Шинкарука, голови Первинної профспілкової організації та голови профспілкового комітету Василя Климончука, працівників факультетів, кафедр, студентського профкому і сенату, а також інших структурних підрозділів університету. Було прийнято ряд важливих рішень.

Обговорили перспективу створення максимально здорового та смачного меню, яке задовольнятиме потреби як студентів, так і працівників університету.

Ректор Ігор Цепенда підкреслив важливість забезпечення університетської громади якісними та корисними продуктами, що сприятиме здоровому способу життя та успішному навчанню.

Крім того, присутні подали ідею зробити локації університетських їдалень більш привабливими для відвідувачів, забезпечуючи при цьому комфортне та затишне середовище для прийому їжі та спілкування. Це стане ще одним кроком у формуванні сприятливої атмосфери для розвитку і самореалізації університетської спільноти.