Започатковано активну співпрацю з Калуською міською радою

Декан факультету управління Ірина П’ятничук та завідувачка кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Антоніна Томашевська провели зустріч із головою Калуської міської ради Андрієм Найдою, заступницею міського голови Надією Гуш та начальницею управління освіти Калуської міської ради Іриною Люклян.

Мета зустріч – активізація роботи із громадою м. Калуша через презентацію низки можливостей, які надає факультет управління і університет у цілому. Це інноваційна модель освіти, з використанням сучасних підходів і освітніх технологій.

Під час зустрічі також було обговорено можливості щодо започаткування стартапів й проєктів, які дають змогу реалізовувати ідеї учнів, у тому числі і для громади, і досягнути ефективних результатів.

В рамках Всеукраїнського конкурсу бізнес-ідей також проведено зустріч із учнями м. Калуша та проведено інтерактивний тренінг із елементами опитування з метою виявлення інтересів молоді. Також було ознайомлено із грантовими і конкурсними програмами, які зараз реалізуються в університеті на основі міжнародної співпраці.

Надалі планується продовжувати співпрацю з громадою, зокрема, активізувати участь молоді у хакатоні, який буде реалізовано в університеті.

Сучасна якісна освіта є запорукою особистого зростання громадян і ефективного розвитку громади у цілому.