Партнером Івано-Франківського коледжу став ліцей Лодзького університету (Республіка Польща)

До Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету завітала делегація з м. Лодзь (Республіки Польща) у складі заступника директора Громадського загальноосвітнього ліцею Лодзького університету імені праведників серед народів Хуберта Горбачевського, заступника декана міжнародних і політичних студій Яцека Регінія-Захарського та координатора співпраці Лодзького та Прикарпатського університетів Кароля Піетрзика.

У рамках програми відвідин відбулася зустріч директора Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету Юрія Москаленка з польськими колегами. На зустрічі також були присутні заступниця директора Івано-Франківського коледжу Світлана Нестеренко, викладач кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного  університету Ігор Гурак. 

Під час розмови йшлося про налагодження двосторонніх партнерських відносин. В контексті цього було підписано Угоду про співпрацю між Івано-Франківським коледжем Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Громадським загальноосвітнім ліцеєм Лодзького університету імені праведників серед народів.

Відповідно до Угоди основними напрямками міжнародної співпраці є встановлення та розвиток особистих контактів між педагогами та учнівською спільнотою партнерських закладів освіти, обмін досвідом у сфері дидактики між педагогами, організація та проведення спільних заходів спортивних, культурно-масових заходів.