В університеті пройшли тематичні тренінги для вчителів

22 серпня в університеті відбувся тематичний захід “Педагогіка партнерства як основа якісних змін в освітньому просторі міста” за участі заступників керівників шкіл та професійно-технічних училищ м.Івано-Франківська та викладачів університету.

З вітальними словами перед присутніми виступили т.в.о.ректора Прикарпатського університету, професор Галина Михайлишин та заступник начальника Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Наталія Микула. Вони підкреслили важливість співпраці між середніми школами та закладами вищої освіти у підготовці високопрофесійних педагогічних кадрів. Середня школа готує підґрунтя для того, щоб майбутній студент пізніше став не тільки висококваліфікованим спеціалістом в своїй галузі, а і освіченою людиною. Така співпраця педагогів усіх рівнів системи освіти, зазначили виступаючі, дає можливість поєднувати їх знання, вміння, навички та досвід для ефективного вирішення нагальних проблем освіти та підвищення рівня професіоналізму.

У рамках програми заходу викладачі нашого університету провели для вчителів інтерактивні тренінги. Зокрема, доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи університету Валентина Якубів зосередила увагу учасників заходу на особливостях командоутворення та управління персоналом в навчальному закладі. Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри професійної освіти та інноваційних технологій, тренер НУШ Оксана Джус розповіла про інновації, реалії та перспективи нової української школи в контексті реформи МОН України “Нова українська школа”. 

  • Тематичний захід "Педагогіка партнерства"