Доцент Тарас Маланюк презентував фотоальбом «Стежками Прикарпаття»

На факультеті туризму, у рамках святкування Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва України, відбулася презентація фотоальбому кандидата педагогічних наук, доцента кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту факультету туризму, члена Національної спілки краєзнавців України Тараса Маланюка. Організатором заходу виступила кафедра управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту факультету туризму. Модерував захід кандидат наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри управління соціокультурної діяльності, шоу-бізнесу та івентменеджменту Василь Шикеринець.

Під час заходу автор фотоальбому розповів як створювався проект. У ньому представлені світлини  та історичні відомості про історико-культурну спадщину Прикарпаття. Тарас Маланюк відзначив, що цим творчим проектом він прагне показати велич рідного краю та національні надбання.

У ході презентації виступили начальник управління культури, національностей та релігій ОДА, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України Володимир Федорак, директор видавництва «Манускрипт-Львів» Петро Мелень, які відзначили фундаментальність даної праці. 

На завершення презентації Володимир Федорак вручив Тарасу Маланюку Подяку голови  Івано-Франківської ОДА за вагомий внесок у розвиток культури та видавничої діяльності.