Круглий стіл “Смарт-спеціалізація в Івано-Франківській області”

В офісі Проектно-освітнього центру Прикарпатського національного університету, зважаючи на важливість у новому програмному періоді стратегічного планування розвитку регіону, відбувся круглий стіл “Смарт – спеціалізація в Івано-Франківській області”. Адже цей загальновідомий європейський підхід дає можливість визначити інноваційні пріоритети розвитку територій. 

На запрошення університету д.е.н., проф.Євгенія Поліщук та к.е.н., доц. Анна Корнилюк з кафедри корпоративних фінансів і контролінгу Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана представили учасникам цікаві дослідження щодо економічного та інноваційного потенціалу області, а також активізації співпраці університетів і малого та середнього бізнесу.

Учасниками круглого столу стали представники ключових розділів університету, які зацікавлені у напрацюванні нових пріоритетних напрямів. Як стратегічного розвитку закладу, так і розширенні співпраці з різноманітними стейкхолдерами.
Відкриваючи захід, проректорка з наукової роботи Прикарпатського університету Валентина Якубів зазначила, що університет активно використовує інноваційний підхід SMART-спеціалізації у процесі стратегічного планування, а також при реалізації проектів, спрямованих на розвиток регіону. Цей підхід дозволить оптимально визначити пріоритети розвитку та забезпечить вихід університету та регіону на якісно вищий рівень функціонування.

Під час круглого столу відбулися жваві дискусії та обговорення проблематики смарт-спеціалізації області, а також обмін досвідом з проектної діяльності.

На завершення заходу АГЕНТИ ЗМІН поділилися власними результатами, презентували гостям діяльність центру та запросили до обговорення спільних проектних ідей.