Університет підсумував результати цьогорічної роботи і визначив пріоритети 2020

Сьогодні в університеті відбулася конференція трудового колективу за підсумками діяльності в 2019 році. 

Ректор університету Ігор Цепенда підсумував результати діяльності університету в році, що минає.

«Нині Прикарпатський є першим серед закладів вищої освіти України за рейтингом SCImago, складовими якого є наукові результати, інноваційна та соціальна діяльність. Також наш університет і надалі залишається лідером серед закладів вищої освіти в регіоні», – підкреслив у своєму виступі ректор.

Він також висловив вдячність колективу за працю й закликав не почивати на лаврах, а більш якісно та поглиблено працювати над розбудовою науково-дослідницького центру міжнародного рівня з високим конкурентоспроможним рівнем якості освітніх послуг з підготовки високопрофесійних фахівців. Задля досягнення цієї мети університет рухається за визначеними основними векторами розвитку. Це наука і бізнес, міжнародні університетські консорціуми, студентський простір, добробут і розвиток викладачів і працівників, енергозбереження та модернізація інфраструктури, освіта впродовж життя.

У своєму виступі ректор також окреслив основні завдання на прийдешній 2020 рік в рамках концепції реформи вищої освіти та закликав до більш згуртованої командної роботи. Він також подякував колективу за плідну працю та особистий внесок кожного в розвиток університету, підтримку й розуміння.

Учасники конференції виступили з обговореннями звіту та одноголосно схвалили доповідь ректора за підсумками діяльності університету в 2019 році.

Детальніше зі звітом можна ознайомитися за посиланням https://pnu.edu.ua/wp-content/uploads/2019/12/%D0%97%D0%B2%D1%96%D1%82-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-2019.pdf

Ректор університету, професор Ігор Цепенда також вручив викладачам дипломи про присудження відповідних наукових ступенів та атестати про присвоєння вчених звань. Крім того, відзначив кращих представників професорсько-викладацького складу відомчими нагородами МОН України та університету, Почесними грамотами та грамотами Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківської обласної ради, Подяками МОН України, університету та Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. Зокрема, нагрудний знак «Відмінник освіти» вручили завідувачу кафедри методики викладання образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Навчально-наукового інституту мистецтв Богдану Тимківу. Медаллю Національної Академії педагогічних наук України «Григорій Сковорода» нагородили професора кафедри філософії, соціології та релігієзнавства філософського факультету Михайла Голянича. Найвищу відомчу відзнаку університету – медаль «За заслуги перед університетом» вручили Володимиру Зваруну, заслуженому артисту України, художньому керівникові народної чоловічої хорової капели «Червона калина», колишньому старшому викладачеві кафедри методики музичного виховання та хорового диригування Навчально-наукового інституту мистецтв; Василю Грещуку, завідувачу кафедри української мови факультету філології та Володимиру Шпільчаку, доценту кафедри дизайну і теорії мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв. 

Учасників конференції різдвяними колядками та віншуваннями привітали студенти факультету туризму.