Діджиталізація очами АГЕНТІВ ЗМІН

Проектно-освітній центр АГЕНТИ ЗМІН Прикарпатського університету та зацікавлені у місцевому та регіональному розвитку фахівці Івано-Франківської області взяли участь у відеоконференції «Економічний розвиток громад у посткоронавірусному світі». Її було проведено 22 квітня представниками проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) разом з мережею РЕГІОНЕТ.

Програма відеоконференції включала низку актуальних питань, презентованих й обговорених учасниками:
·Державна регіональна політика 2020: теорія і практика, стратегія і тактика.
·Короткострокові та довгострокові стратегії збереження та підтримки бізнесу у надзвичайних ситуаціях.
·Роль інституцій підтримки підприємництва у подоланні економічної кризи.
·Стратегія розвитку Івано-Франківської області до 2027 року: напрямки залучення інвестицій в економіку регіону.
·Підприємництво у посткоронавірусному світі.
·Онлайн місцевий економічний розвиток в рамках проекту ПРОМІС.

Учасникам було презентовано підготовлену директоркою Світланою Кропельницькою на прикладі Прикарпатського університету імені Василя Стефаника та його підрозділу – Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН презентацію проблемного й сучасного питання «Діджиталізація освітньо-консультаційних процесів».

АГЕНТИ ЗМІН щиро вдячні координатору Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ Олександру Дудці за запрошення до участі у відеоконференції та допомогу у представленні під час заходу.

Детальніше ознайомитись з відеозаписом можна за посиланням: https://youtu.be/vigVht2cl04 (Презентація «Діджиталізація освітньо-консультаційних процесів» розпочинається з 1:14:00 відеоконференції).