Онлайн-марафон “80 років ПНУ.Святкуємо разом!”. 6 частина

Під час святкового онлайн-марафону на адресу Прикарпатського національного університету надійшло чимало привітань від наших іноземних партнерів. Зокрема, свої відеопривітання надіслали китайські та американські колеги .

Шоста частина віртуального святкування розпочалася саме вітаннями із закордону. Колектив університету привітали партнери з Інституту Конфуція Київського національного лінгвістичного університету. З вітальним словом в онлайн-режимі звернувся Ши Яцзюнь, доктор політичних наук, професор Інституту європейських мов та культур Тяньцзінського університету іноземних мов (КНР), директор Інституту Конфуція Київського національного лінгвістичного університету.

“Шановний пане Ректоре! Дозвольте мені від свого власного імені та від імені Інституту Конфуція Київського національного лінгвістичного університету привітати Вас, всіх викладачів та працівників з нагоди 80-річчя Прикарпатського національного університету! Прийміть мої найщиріші вітання та найкращі побажання! Висловлюю щиру вдячність пану Ректору за велику підтримку в розвитку китаїстики у Вашому навчальному закладі. Бажаю Вам, всім викладачам, студентам та працівникам успіхів в навчанні та праці, бажаю Вашому університету продовжувати розвиватися і досягати все більших вершин і нових звершень!”, – побажав Ши Яцзюнь

Колектив університету привітали також партнери Коледжу Береа (США). З вітальним словом в онлайн-режимі звернувся президент Коледжу Береа Лайл Роелофс, який побажав успіхів та подальшої плідної спільної співпраці.

Програму музичних привітань в цій частині свята розпочав вокальний ансамбль «Гуцулочки Карпат». Керівник –  заслужена артистка України, професорка кафедри фахових методик і технологій початкової освіти Педагогічного факультету нашого університету Олександра Качмар. 

Далі прозвучали святкові привітання від структурних підрозділів університету. Від імені колективу факультету іноземних мов багатотисячну університетську родину привітав завідувач кафедри німецької філології Олег Остапович. Святкове відеопривітання також подарували викладачі та студенти Педагогічного факультету. Від імені колективу філософського факультету рідну Альма-матер привітав завідувач кафедри загальної та клінічної психології, професор Віктор Москалець.  Зі словами привітань та побажань до онлайн-святкування приєдналася керівниця волонтерського проєкту філософського факультету «Лікар свято», кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Кулеша-Любінець та студенти-учасники проєкту. Вони побажали рідному університетові нових злетів, успішних проєктів та подякували ректорату  за підтримку університетських волонтерських рухів.

За численними привітаннями традиційно – музичний дарунок. Рідну Альма-матер піснею «Я так тебе любив» привітали її випускники – гурт «Будьмо».

З ювілеєм колектив університету у відеопривітанні поздоровив Голова Наглядової ради університету Ігор Прокопів. Далі від імені колективу філологічного факультету з ювілеєм усіх привітав професор, доктор філологічних наук, завідувач кафедри слов’янських мов Микола Лесюк. Він побажав університетові нових успіхів і здобутків. У продовження вітань від факультету філології учасників свята привітали студенти кафедри журналістики.

Завершилася шоста частина ювілейного онлайн-марафону привітанням від колективу факультету історії, політології і міжнародних відносин. Зі словами привітань та побажань звернулася завідувачка кафедри іноземних мові і перекладу, кандидатка філологічних наук, доцентка Марія Ткачівська, а також викладачі, студенти і випускники кафедр іноземних мов і перекладу та  міжнародних відносин.