Про що йшлося на підсумковому онлайн-брифінгу ректора?

Сьогодні відбувся черговий онлайн-брифінг ректора університету Ігоря Цепенди для студентів. Головне питання віртуальної зустрічі – підсумки 2019/2020 навчального року. Передусім студентів цікавило ряд питань,зокрема, щодо здачі іспитів, проведення державної підсумкової атестації. Також йшлося і про цьогорічну вступну кампанію. В контексті останнього ректор Ігор Цепенда зазначив, що проведення вступних іспитів, які передбачені відповідно до Правил прийому, буде відбуватися в університеті з урахуванням всіх норм і правил забезпечення безпеки здоров’я і життя як майбутніх абітурієнтів, так і викладачів, котрі задіяні у проведенні цих іспитів. 

Кілька запитань від студентів надійшло в ході проведення онлайн-брифінгу. Їх переважна кількість стосувалася початку нового навчального року. Відповідаючи на них ректор Ігор Цепенда зауважив, що наразі не відомо в якому форматі розпочнеться навчання, але запевнив, що університет готовий з 1 вересня повернутися до роботи  в звичному для всіх режимі.

На завершення підсумкового онлайн-брифінгу ректор університету Ігор Цепенда подякував усім –  викладачам, студентам, працівникам – за їх сумлінну працю в непростих умовах сьогодення.

«Це – великий урок для всіх нас, тому, що ми всі вчилися разом. В цей час ми акумулювали дуже багато енергії своїх знань, щоб успішно завершити навчальний семестр. Вдячний кожному за вашу небайдужість, активну позицію та участь у житті університету», – зазначив ректор.

Він також закликав студентів бути у постійному контакті та діалозі з керівництвом університету і у разі будь-яких питань чи проблем звертатися на гарячу лінію ректора. 

Для тих, хто не мав можливості взяти участь в онлайн- брифінгу може переглянути запис трансляції на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.