Прикарпатський став фіналістом проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти»

Чергова переможна новина для нашого університету.  Сьогодні стало відомо, що Прикарпатський національний університет, отримавши високі конкурсні бали, став фіналістом проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic Integrity and Quality Initiative) – далі проєкт Academic IQ. 

Загалом у конкурсі брало участь 153 заклади вищої освіти України. 

Проєкт Academic IQ реалізується організацією “Американські Ради з міжнародної освіти” у співпраці із Міністерством освіти і науки України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Посольства США в Україні .

Його діяльність спрямована на підтримку українських закладів вищої освіти задля розвитку внутрішньої системи забезпечення академічної доброчесності та якості освіти. Він триватиме до  30 липня 2022 року. У програмі втілення проєкту передбачається, зокрема, проведення тренінгів, навчальних заходів для представників ЗВО з методик викладання, оновлення навчальних програм, інших супровідних тематик.

В рамках реалізації проєкту незабаром буде укладено Меморандум про співпрацю Прикарпатського національного університету з Американськими Радами, який окреслюватиме основні елементи подальшої співпраці.