Студенти розпитали ректора про здачу іспитів, оплату навчання та проживання у гуртожитку

Сьогодні відбувся черговий онлайн-брифінг ректора університету Ігоря Цепенди для студентів. Головні питання, які звучали на віртуальній зустрічі, стосувались зимової сесії. Більшість запитань надійшли до ректора заздалегідь, але чимало було поставлено і безпосередньо під час онлайн-брифінгу.

Студентів, насамперед, цікавили питання форм здачі іспитів, організації навчального процесу, оплати за навчання та проживання в гуртожитку.

Ректор відповів на всі питання, а також анонсував цікаві конкурси, які університет хоче провести за участі студентства. Зокрема, конкурс на кращий відеоролик про спеціальність, на яких навчаються студенти. Умови конкурсу буде оголошено днями. На переможців кожного факультету, інституту та коледжу очікують цікаві призи. А фіналісти-переможці далі змагатимуться за дуже серйозний головний приз конкурсу і перше місце в університеті.

Також ректор звернув увагу на ситуацію в країні в цілому, й області зокрема, із захворюваністю на COVID-19 і наголосив студентам на важливості дотримання всіх відповідних норм і правил поведінки в умовах карантину. Крім того, він закликав молодих людей до постійного діалогу, комунікації та взаєморозуміння.

«Ми зацікавлені у ваших думках, ваших ідеях, щодо покращення роботи університету, щодо створення нових механізмів взаємодії, і в той же час нових пропозицій для покращення навчального процесу, цікавих наукових та соціальних проєктів. Адже ми всі разом з вами, не лише отримуємо знання і займаємося науковою роботою, але ми є потужною інституцією, яка розбудовує наш регіон. І наше завдання – розбудовуючи Прикарпаття розбудовувати нашу державу», – наголосив ректор університету Ігор Цепенда.

Для тих, хто не мав можливості взяти участь в онлайн- брифінгу може переглянути запис трансляції на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.