Зустріч-презентація результатів діяльності АГЕНТІВ ЗМІН

8 лютого о 14:00 год. у приміщенні офісу Проєктно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» Прикарпатського національного університету відбудеться зустріч-презентація результатів діяльності Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського національного університету за підсумками його проєктної реалізації у 2018-2020 рр.. У рамках програми заходу також буде презентовано інтерактивний посібник «Керівництво з управління проєктами розвитку».

Зазначимо, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника виступав виконавцем проєкту регіонального розвитку «Створення проєктно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» в рамках програми секторальної бюджетної підтримки Європейського Союзу.  

Час проведення зустрічі: 14:00 – 15:30 год.

Захід відбуватиметься із можливістю онлайн участі у телеконференції на нашій платформі pu.webex.com за лінком: https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=mc848af45c5a8c6f9c659c60fc90f72b3

Також запрошуємо всіх охочих долучитися до телеконференції на сайті АГЕНТІВ ЗМІН у день зустрічі: http://agentyzmin.pnu.edu.ua. Лінк доступу буде розміщено у рубриці «АНОНСИ».

 

ПРОГРАМА ЗАХОДУ