Онлайн-сесія науково-технічної ради університету

У Прикарпатському національному університеті впродовж 2-4 лютого відбувалася сесія Науково-технічної ради щодо презентації та затвердження звітів факультетів, інститутів та навчально-наукових підрозділів про результати наукової діяльності за 2020 рік.

Засідання Науково-технічної ради проходили у форматі онлайн на платформі Webex Cisco Meetings. Заступники з наукової роботи 11 факультетів, 4 інститутів, а також керівники 12 навчально-наукових центрів та 3 загальноуніверситетських кафедр презентували свої наукові здобутки за 2020 рік. Кожен структурний підрозділ, маючи певні особливості, показав свої «сильні сторони» та кращі практики. Також були окреслені плани на 2021 рік з метою підвищення рівня наукової роботи.

Підсумовуючи, результати наукової діяльності, очевидно, що в Прикарпатському університеті є позитивні тенденції щодо збільшення кількості науково-дослідних розробок, створення інноваційних продуктів, публікаційної активності науково-педагогічних працівників, перемоги у грантових наукових проєктах, а також перемог наших студентів на конкурсах наукових робіт МОН, міжнародних конкурсах та професійних марафонах.