На розширеному онлайн-засіданні ректорату розглянули низку важливих питань

Сьогодні відбулося чергове розширене онлайн-засідання ректорату та стипендійної комісій. У віртуальній зустрічі брали керівництво університету, директори інститутів та Івано-Франківського фахового коледжу, декани факультетів, завідувачі кафедр та керівники відділів університету.

Під час засідання стипендійної комісії з інформацією щодо призначення стипендій студентам виступив проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку університету Ярослав Шинкарук. Відповідно були прийняті рішення, зокрема, про призначення академічних стипендій за результатами зимової сесії студентам денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням у Івано-Франківському фаховому коледжі, про виплату стипендіатам, які постійно проживають на території населеного пункту, якому надано статус гірського, додаткової стипендії у розмірі 20% мінімальної ординарної (звичайної) академічної стипендії згідно з затвердженим реєстром. Загалом 433 особи. Також члени стипендійної комісії затвердили зміни до складу комісії. 

У ході розширеного онлайн-засідання ректорату розглядалися питання, зокрема, щодо організації освітнього процесу в університеті за умов продовження карантину, наукових, виховних та профорієнтаційних заходів структурними підрозділами. В контексті останнього проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, зокрема, заакцентувала увагу керівників структурних підрозділів на проведення заходів, наразі у режимі онлайн, із обов’язковим зазначенням анонсованої інформації про них у рубриці сторінки сайту університету «Календар подій». Валентина Михайлівна також навела аналітику стосовно відвідуваності сторінки сайту Прикарпатського університету, проаналізовану з допомогою Google Analytics. Проректорка звернула увагу учасників віртуальної зустрічі, що моніторинг засвідчив збільшення переглядів сторінки сайту ПНУ відвідувачами, зокрема, через сторінки соцмереж університету та його структурних підрозділів.

Відповідальний секретар Приймальної комісії університету Едуард Лапковський поінформував учасників онлайн-заходу про результати досліджень, які провели соціологи університету, щодо рекламного іміджу Прикарпатського і на скільки він є привабливим для вступників на ринку освітніх послуг. За його словами, наш університет користується популярністю в регіоні. Щодо інформації про діяльність Прикарпатського, то , як показали результати досліджень, найбільше її черпають з сторінки сайту університету, сторінок соціальних мереж ПНУ та не менш важливими є відгуки наших відомих випускників. 

На завершення онлайн-засідання ректор університету Ігор Цепенда наголосив на проведенні активної інформаційної політики університету у співпраці з пресслужбою та звернув увагу керівників структурних підрозділів на проведення тотальної інформаційної роботи, спрямованої на профорієнтацію. Також проректори університету озвучили низку організаційних оголошень.