Відбулася онлайн-зустріч студентів із телеведучим Сергієм Притулою

3 березня за ініціативи студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» на базі навчально-виробничої лабораторії «Рекламно-інформаційної діяльності» кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту факультету туризму відбулося практичне заняття у форматі зустрічі з відомими особистостями.

Захід проходив у режимі онлайн. Гостем віртуальної зустрічі став відомий відомий український телеведучий, волонтер, громадський діяч Сергій Притула.

Телеведучий, розпочинаючи зустріч зі студентами, зазначив, що Прикарпатський університет є для нього близьким, адже свого часу тут навчався його старший брат. Сергій Притула охоче розповів про свій життєвий та творчий шлях, поділився секретами професійного успіху та відповів на низку запитань.

У ході розмови телеведучий закликав студентів активно брати участь у різноманітних кастингах, долучатися до роботи на радіо та телебаченні, бути активними і творчими.

«Основа всіх здобутків, які я маю зараз, заклалась у школі та інституті. Тож, ваш успіх – залежить тільки від вас самих. Боріться за своє місце під сонцем, а натхнення приходить тільки тоді, коли Ви займаєтеся своєю улюбленою справою», – зазначив у зверненні до студентів Сергій Притула.

Він також подякував організаторам за запрошення на такий цікавий захід та висловив наміри щодо подальшої співпраці. 

За словами організатора зустрічі, завідувача кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту Василя Шикеринця це було перше онлайн-заняття із запланованого циклу занять з відомими представниками вітчизняного шоу-бізнесу. Модерував захід завідувач навчально-виробничої лабораторії Станіслав Дричак.