Навчальні курси для представників громад Івано-Франківщини

З 22-го березня 2021 року у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника стартував набір слухачів на навчальні курси із ефективного управління в новоутворених територіальних громадах у рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що реалізується Глобал Ком’юнітіз, та у співпраці із партнером Програми USAID DOBRE – Малопольською школою державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK, Польща).

Малопольська школа публічного адміністрування Краківського економічного університету, що входить до консорціуму виконавців Програми DOBRE, та Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на базі якого відбуватиметься навчання, запрошують лідерів громад, керівників структурних підрозділів та фахівців, відповідальних за надання публічних послуг у громаді, депутатів до участі в загальних професійних акредитованих програмах післядипломного навчання «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» та «Управління територіальними громадами для керівників структурних підрозділів».

Програми погоджені Національним агентством України з питань державної служби та покликані підвищити професійний рівень представників органів місцевого самоврядування України.

Запрошуємо представників Вашої територіальної громади долучитися в якості слухачів програми післядипломного навчання.

Тривалість навчання 2 семестри – 579 год. (19,3 кредити ЄКТС (UA)/32 ECTS(PL).

В залежності від епідеміологічної ситуації та карантинних обмежень навчання проходитиме в офлайн (заїзди по 2-3 дні) та онлайн форматі на платформі Zoom. 

Попередня реєстрація за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/1YbDFzkBK12I5ltIVukXBDe5CGrHJ1AnsOxULAStgM7Y/edit.

Більш детальну інформацію щодо умов участі можна дізнатись у представників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  – к.е.н., доц. Стефінін Володимир Володимирович (e-mail: volodymyr.stefinin@pnu.edu.ua, тел. 067-299-21-71) та провідний фахівець Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Барложецька Наталія Ярославівна (e-mail: natalia.barlozecka@pnu.edu.ua, тел. 097-843-26-30).

Ми впевнені, що прийнявши участь у програмах післядипломного навчання, ви знайдете відповіді на усі питання щодо посилення ефективності місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ.