Марафон вебінарів “Екологічний дизайн: актуальність і перспективи”

Кафедра дизайну і теорії мистецтва Навчально-наукового Інституту мистецтв запрошує старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів до участі в марафоні вебінарів «Екологічний дизайн: актуальність і перспективи».

Метою вебінарів є ознайомлення з екологічними тенденціями у сучасному дизайні, популяризація професії дизайнера та його ролі у вирішенні екологічних проблем, формування екологічної культури засобами дизайну.

Форма проведення: дистанційна (платформа zoom). Участь безкоштовна.

У програмі:

22 квітня о 16.00 год. вебінар «Екологічні тенденції у сучасному ландшафтному дизайні» ( проводить   кандидатка мистецтвознавства, викладачка кафедри дизайну і теорії мистецтва Віта Лотоцька)

29 квітня о 16.00 год. вебінар «Екологічність у формуванні предметно-просторового середовища закладів громадського харчування» ( проводить  кандидатка мистецтвознавства, доцентка кафедри дизайну і теорії мистецтва Ірина Калиновська) 

6 травня о 16.00 год. вебінар “Екологічні тенденції в дизайні одягу”(проводить кандидатка мистецтвознавства, доцентка кафедри дизайну і теорії мистецтва Христина Нагорняк).

13 травня о 16.00 год. вебінар «Застосування переробленого пластику в сучасному дизайні» (проводить кандидатка мистецтвознавства, викладачка кафедри дизайну і теорії мистецтва Ірина Максимлюк).

Учасники вебінарів отримають сертифікати.

Для участі у заході обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/yivoxSoiUL8Wu25L6