Голос країни-2021 – наш випускник Сергій Лазановський!

Переможцем телевізійного шоу «Голос країни» став випускник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Сергій Лазановський!

Сергій – випускник кафедри сценічного мистецтва і хореографії Навчально-наукового інституту мистецтв. Художній керівник курсу Сергія Лазановського – Орест Пастух – також випускник цієї ж кафедри – нині актор Київського академічного театру «Золоті ворота».

У фіналі шоу Сергій, якого до шоу повернули саме глядачі, першим за глядацьким голосуванням вийшов у суперфінал. За форматом телевізійного проєкту з ним також заспівала чуттєву пісню «Два кольори» тренер Надія Дорофєєва. Після передостаннього голосування наш випускник вийшов у двійку найкращих учасників.

«Мрії здійснюються!», – сказав Сергій, якого всі тренери шоу називали «душею проєкту», перед останнім виступом на «Голосі країни».

Свою перемогу він назвав спільною з усіма, хто за нього голосував! «Люди ми тільки тоді, коли у нашому серці є любов!», – знову і знову дякував своїм вчителям і тренеру переможець. Коли Сергія попросили заспівати переможну пісню, то він заспівав Гімн України – найпереможнішу, на його думку, пісню країни.