Студенти-міжнародники поспілкувалися з відомим українським дипломатом

Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» мали нагоду сьогодні онлайн поспілкуватися з відомим українським дипломатом, Надзвичайним і Повноважним Послом України у Латвійській Республіці Олександром Міщенком. Захід проходив у рамках проєкту кафедри міжнародних відносин «Зустріч з дипломатами».

Розпочав зустріч ректор університету, професор кафедри міжнародних відносин  Ігор Цепенда. У своєму вступному слові Ігор Євгенович, який свого часу перебував на дипломатичній службі у Республіці Польща,  підкреслив важливість таких зустрічей, особливо для майбутніх дипломатів у їх професійному становленні та подякував своєму колезі за участь у проєкті. 

У ході віртуальної зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол України у Латвійській Республіці Олександр Міщенко розповів студентам про роботу дипломатичної установи та поділився власним досвідом роботи. Він також відповів на низку запитань, які цікавили учасників заходу. Зокрема, щодо двосторонніх відносин між Україною та Латвійською Республікою, особливостей роботи посольства.