Запрошуємо до участі у проєкті Посольства Республіки Польща в Україні

Центр полоністики та кафедра слов’янських мов  Прикарпатського національного університету  імені Василя Стефаника  запрошують університетську спільноту до участі у новому проєкті Посольства Республіки Польща в Україні «Замкові бесіди. Польські королівські резиденції». У рамках програми проєкту пропонується спільна подорож шляхом польських королівських резиденцій. Організаторка заходу – керівниця секції науково-освітнього cпівробітництва Посольства Республіки Польща в Україні Ева Матушек-Загата. 

З вересня по грудень місяці поточного року учасники проєкту зможуть відвідати онлайн найкрасивіші польські замки та палаци. Працівники музеїв проведуть усіх у захоплюючий світ королів та князів. Віртуальні екскурсії відбудуться, зокрема, в Королівський замок на Вавелі, Королівський замок у Сандомирі, Мальборкський замок, Музей Жупного замку у Величці, Національний Музей у Любліні, Музей Палацу Короля Яна ІІІ у Вілянові, Королівський замок у Варшаві.

Додатковим цікавим елементом  проєкту стануть навчальні матеріали, які були спеціально підготовлені для учасників проєкту та будуть доступні усім охочим польською та українською мовами. Ці матеріали можуть бути корисними при підготовці шкільних уроків та університетських лекцій.

Зустрічі онлайн будуть відбуватися польською та українською мовою. Передбачувана тривалість кожної зустрічі – 2 години. Участь у проєкті безкоштовна.

 Звертаємо увагу на необхідність попередньої реєстрації за посиланням нижче:.

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6tgQCXBnTIm_hiKafZR3-g