Міжнародна спільнота поліграфологів (ISOPE) призупинила членство громадян РФ у своїй спільноті

Міжнародна спільнота поліграфологів (ISOPE) прийняла Резолюцію у зв’язку з військовою операцією РФ в Україні. У ній йдеться, про те, що ISOPE засуджує підступний і абсолютно ганебний військовий напад Російської Федерації, який вона здійснила 24 лютого 2022 року на Україну. ISOPE особливо засуджує напади на цивільне населення.

Увесь світ дає відсіч цим діям через введення санкцій проти громадян Російської Федерації та надання фінансової допомоги Україні. Міжнародна спільнота поліграфологів приєднується до глобальної підтримки України та обмежує участь громадян Російської Федерації в Міжнародній спільноті поліграфологів, призупиняючи їх членство у 2022 році з моменту проголошення цієї резолюції, тимчасово виключає їх з реєстру членів ISOPE і не приймає нових членів – громадян Російської Федерації до вирішення цього питання. 

У Резолюції, підписаній президенткою Міжнародної спільноти поліграфологів (ISOPE), проф. Євою Лукогеоргакі, також закликають членів спільноти продемонструвати свою офіційну позицію щодо миру, відмови від війни в соціальних мережах на особистих сторінках.

Зазначимо, що ISOPE має членів з більш ніж 25-ти країн світу. 

Текст Резолюції додається.