Фахівці університету проводять безкоштовні онлайн-семінари з фізичної терапії для постраждалих внаслідок бойових дій

Кафедра фізичної терапії, ерготерапії факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету за підтримки ректора Ігоря Цепенди розпочала проведення циклу навчальних безкоштовних онлайн-семінарів для усіх зацікавлених щодо фізичної терапії постраждалих внаслідок бойових дій.

Семінари триватимуть до 12 травня. На численні прохання фахівців фізичних терапевтів та осіб, що доглядають за постраждалими внаслідок війни різних вікових категорій, фахівці кафедри розробили та проводять навчання щодо особливостей реабілітації та фізичної терапії дітей та дорослих із різними патологічними станами.

Варто зазначити, що аудиторію слухачів, окрім здобувачів вищої освіти вітчизняних університетів, склали фахівці із Івано-Франківщини та різних міст України – Миколаєва, Херсону, Одеси, Кривого Рогу, Полтави, Житомира, Києва, Львова. 

Зацікавлених запрошуємо до участі в онлайн-семінарах, які проходитимуть за розкладом (розклад можна переглянути тут: https://bit.ly/3rQVYOp).

Детальніше про тематику наступних лекцій, розклад та можливість доєднатися до онлайн-лекцій можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/38oHVbI