28 травня – День відкритих дверей Прикарпатського університету

ВСЕ про ВСТУП до Прикарпатського університету!

Які умови? Що потрібно здавати? Які особливості навчання? Які є освітні можливості і додаткові переваги? Скільки коштуватиме навчання? Як навчатися в університеті безкоштовно? Як на платній формі мати грошову стипендію від європейських фондів? Як по закінченні отримати не один, а одночасно два дипломи – український і диплом країни ЄС? Які закордонні стажування чекають на вас? Чому президенти, міністри та посли відвідують наш університет чи не щодня? Чому Прикарпатський – лідер серед університетів регіону? Як конвертувати наукові досягнення у грошові знаки?

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника запрошує абітурієнтів на День відкритих дверей ОБЕРИ СВОЄ МАЙБУТНЄ!

Він відбудеться онлайн 28 травня 2022 року, об 11:00.

Підключення за покликанням https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m8c4fe1de1d47de53f0736cba0f715807

Що у програмі?  Спочатку вас зустріне ректор. Після цього покрокову інструкцію з детальною інфографікою щодо всіх деталей вступу-2022 отримаєте від голови Приймальної комісії.

А потім, аби витрачати час лише на конкретну інформацію, яка стосується особисто кожного з вас, запрошуємо під‘єднатися до персональних кабінетів інститутів та факультетів, які ви обрали. Там відбудеться предметне живе спілкування у форматі запитань-відповідей.

Там на вас також чекатимуть студенти, які поділяться власним досвідом вступу і навчання у ПНУ.

Тож, цієї суботи, не проминіть нагоду деталізувати всю інформацію про спеціальності та освітні програми; матеріально-технічне забезпечення; можливості для студентів та дозвілля. Що ще? А, ну, звичайно, разом розберемося, що то за звір під назвою «мотиваційний лист» та як його скласти на відмінно.

Чекаємо на всіх, хто планує вступати у 2022-му році, отримати вищу освіту, нові компетентності, можливості для кар’єрного зростання та особистісного вдосконалення!