Дівчата STEM ПНУ взяли участь у міжнародному саміті

Команда студентів філії “Дівчата STEM ПНУ” днями взяла участь у найбільшій міжнародній конференції для жінок та дівчат у сфері технологій “Perspektywy Women in Tech Summit 2022”. Саміт проходив у Варшаві. У ньому взяли участь близько 15 000 учасників з 105-ти країн світу. Варто зазначити, що частина учасників приїхала до Варшави і безпосередньо взяла участь у саміті, інша частина мала можливість доєднатися онлайн.

Прикарпатський національний університет на міжнародній конференції представляли: онлайн – Анна Луцась, кандидатка хімічних наук, доцентка кафедри хімії середовища та хімічної освіти, координаторка Дівчата STEM ПНУ, Юлія Храбатин (факультет природничих наук, ІІІ курс), Ілона Кухаренко (факультет природничих наук, І курс), Вікторія Меленевська (факультет природничих наук, І курс), Юлія Тріщ (факультет природничих наук, І курс); офлайн – студентки Ганна Яремій ( факультет математики та інформатики, ІІ курс), Лілія Катанова (фізико-технічний факультет, магістр І курс), Христина Черкач (фізико-технічний факультет, магістр І курс).

У межах програми саміту – виступи 200 спікерів, 77 воркшопів, зона менторства, нетворкінг. Учасниці мали нагоду почерпнути нові знання та зустрітися з відомими людьми за допомогою панельних дискусій основних доповідачів, тематичних мереж, технічних доповідей, Expo & Career Zone та багато іншого.

За словами наших студенток участь у такому міжнародному форумі є доброю нагодою для особистого розвитку та самоосвіти.