На базі кафедри біології та екології пройшов благодійний біоекологічний хакатон

Другий БіоЕкологічний хакатон пройшов днями на базі кафедри біології та екології факультету природничих наук нашого університету. Захід був благодійний. У ньому взяли участь майже півсотні школярів, яким небайдужі біоекологічні питання людства, а також тих, хто не залишився осторонь благодійності для реалізації найнеобхідніших потреб для бійців ЗСУ. 

Впродовж біоекологічного хакатону учні мали можливість виконати спектр лабораторних робіт із дослідження ботанічних та зоологічних об’єктів; вивчити ряд гістологічних мікропрепаратів тканин людського організму, опанувати методики з досліджень якості продуктів харчування та долучитися до розробки і впровадження у повсякденне життя  основних екологічних принципів: не забруднюй, не викидай, дбай про світ навколо себе.

У межах програми заходу також відбувся лабораторний інтенсив, який дав учасникам заходу основу розуміння біологічних процесів живого організму та його здатність взаємодіяти із навколишнім середовищем.

По завершенні хакатону всі учасники відвідали екочаювання та взяли участь у благодійному ярмарку з придбання екопродукції. Всі кошти, вилучені під час заходу, будуть спрямовані на допомогу нашим студентам, котрі зараз служать у лавах Збройних Сил України.