Благодійна акція на підтримку ЗСУ

Благодійна акція «Мак пам’яті» пройшла днями традиційно на факультеті історії, політології і міжнародних відносин. Захід започаткували викладачі та студенти ще у 2014 році та приурочили історичному дню – 11 листопада. Як наголошують організатори в цей день, 104-и роки тому, завершилася Перша світова війна і у всьому світі вшановують пам’ять загиблих у Великій війні.

Експонати часів Першої світової війни, костюми військових солдатів УПА і ЗСУ, макова фото-зона – все це  відтворило дух тодішньої епохи.

Студенти-історики представили на благодійному заході власноруч приготовлену випічку та солодощі. Виручені кошти в сумі 22 309 грн. будуть передані студентам, аспірантам та викладачам факультету, котрі нині на передовій боронять Україну від російських окупантів. Зазначимо, що у лавах ЗСУ на війні нині 18 студентів, 2 викладачі та 1 аспірант факультету. 

Акція відбулася за ініціативи доцентки кафедри всесвітньої історії факультету історії, політології і міжнародних відносин Лілії Щербін та підтримки студентського сенату факультету на чолі з сенаторкою  Анастасією Бариляк.

Відеоматеріал про проведення благодійної акції «Мак пам’яті» можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=RbKKIrJ_L8A