Відкриття нової 211 аудиторії юридичною компанією MORIS

У вівторок, 20 грудня 2022 року, об 11 годині відбудеться офіційне відкриття нової 211 аудиторії за адресою (вул. Шевченка, 44а ауд. 211), створеної давнім і надійним партнером ННЮІ – юридичною компанією MORIS, за участі керуючого партнера компанії, адвоката Андрія Романчука та керівника Західноукраїнського офісу компанії, адвоката Дениса Іщука.

Багаторічна співпраця Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з юридичною компанією MORIS є направду плідною і надзвичайно цінною. В її рамках було реалізовано безліч вагомих проєктів, спрямованих на стимулювання та розвиток практичних навичок наших студентів, їх наукової роботи, забезпечення можливостей для найстаранніших студентів презентувати себе та ННЮІ на міжнародних науково-практичних заходах, а також сприяння стажуванню та працевлаштуванню наших випускників.

І нині компанія MORIS презентує абсолютно нову аудиторію 211 в Навчально-науковому юридичному інституті, призначену для проведення у майбутньому різноманітних цікавих вебінарів, конференцій, зустрічей, тренінгів для наших студентів, викладачів та партнерів у сучасному європейському форматі.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до заходу! До зустрічі!