Новий рівень співпраці університетів через платформу Marktech

Що таке Marktech? Це не тільки про маркетинг та технології, це більш про креатив, креативну спільноту та розбудову зв’язків.

Лабораторія Marktech – це платформа для створення нових проєктів та колаборацій, які сприяють розвитку екосистеми бізнесу та освіти. Новий рівень співпраці університетів не тільки з бізнесом, а й з громадськістю,
університетами й державою.

Ініційована в ХНЕУ ім. С. Кузнеця у 2021 році під час періоду пандемії, зараз платформа включає двох учасників: ХНЕУ ім. С. Кузнеця та ПНУ ім. Василя Стефаника. Над проєктами працюють у командах студенти факультетів менеджменту і маркетингу, економіки, права та інформаційних технологій, до декількох залучені студенти Прикарпатського університету.

Цього року Marktech став хабом для проходження практики, під час якої під керівництвом менторів від бізнесу та викладачів, бакалаври пишуть дипломні роботи на реальних кейсах, отримуючи досвід командної роботи та найважливіші професійні навички.

З деяких цікавих проєктів, які вже стартували – проєкт з просування України, як виробника сучасного, модного та якісного одягу на ринок країн Європейського Союзу, під менторством Ukrainian Fashion Cluster.